• BEVLOGENHEID

  Bevlogenheid zorgt voor gezond, productief en loyaal personeel

 • IDEAS

  Hoe maakt u van uw mensen een écht concurrentievoordeel?

 • INSIGHTS

  Wat geeft uw mensen energie? Welke werkaspecten doen er wel en welke doen er niet toe?

 • IMPACT
  IMPACT

  Hoe werkt u doelgericht en efficiënt van inzichten naar concrete resultaten?

icon facebook

IDEAS

Wij sparren met u om concreet en helder te krijgen hoe bevlogenheid van uw mensen optimaal kan bijdragen aan uw strategie.

Lees meer

icon facebook

INSIGHTS

Wij helpen u de hefbomen te ontdekken waarmee u de bevlogenheid in uw organisatie kan vergroten zonder middelen te verspillen. 

Lees meer

icon facebook

IMPACT

Met een positieve, energieke aanpak helpen wij u om de bevlogenheid in uw organisatie duurzaam te vergroten. 

Lees meer


triple i

In onze projecten streven wij duurzame resultaten na. Dit betekent dat achter elk project een Idee schuilt dat gebaseerd is op valide Inzichten en als doel heeft daadwerkelijk Impact te hebben.

Wij werken toe naar interventies op individueel, team en organisatie niveau. In onze projecten hebben wij integraal aandacht voor al deze niveaus omdat daarmee een optimale impact is gewaarborgd.

Op individueel niveau genereert het Energiekompas een individuele feedbackrapportage die als spiegel voor  medewerkers fungeert. Doordat het Energiekompas gevalideerd is kunnen we zorgen dat medewerkers die dreigen uit te vallen de hulp krijgen die ze nodig hebben (Triage) en via individuele coaching kunnen individuele medewerkers geholpen worden om met meer energie en plezier te werken.

Op team niveau worden rapportages gegenereerd die als uitgangspunt dienen voor een dialoog in het team over energiek samenwerken. Leidinggevenden worden getraind en gecoacht om deze dialoog effectief te voeren en tot verbeteringen te komen. Met korte tussentijdse metingen – die heel snel uitgevoerd en teruggekoppeld worden – worden teams in staat gesteld hun vooruitgang te monitoren en de veranderinspanningen vast te houden (Data Driven Dialogue). Met gerichte teaminterventies helpt Triple i daar waar teams er zelf niet goed uitkomen.

Op organisatie niveau worden de resultaten uit het Energiekompas met geavanceerde statistiek geanalyseerd. Op die manier worden  de “hefbomen” vastgesteld  die gebruikt moeten worden om werknemers productief en gezond te kunnen laten werken. Hierdoor weten beleidsbepalers welke werkaspecten het meest effectief zijn om aan te pakken. Met HR analytics wordt vastgesteld welke organisatorische en bedrijfseconomische impact energiek en gezond werkenvan mensen heeft. Deze impact kan vervolgens met gerichte organisatie interventies worden verzilverd. 

Wij werken graag zoals we zijn: Eerlijk, Betrouwbaar, Creatief en Betrokken.  
Lees meer over onze uitgangspunten

Triple i Human Capital helpt organisaties om bevlogenheid bij medewerkers te verhogen.

Lees meer over bevlogenheid

Triple i  Human Capital.  IDEAS. INSIGHTS. IMPACT.

Lees meer over onze werkwijze

Contact

Wim Sonneveldlaan 75
3584 ZP Utrecht
Nederland

Telefoon: 06 - 172 401 35

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte