triple i

In onze projecten streven wij duurzame resultaten na. Dit betekent dat achter elk project een Idee schuilt dat gebaseerd is op valide Inzichten en als doel heeft daadwerkelijk Impact te hebben.

Wij werken toe naar interventies op individueel, team en organisatie niveau. In onze projecten hebben wij integraal aandacht voor al deze niveaus omdat daarmee een optimale impact is gewaarborgd.

Op individueel niveau genereert het Energiekompas een individuele feedbackrapportage die als spiegel voor  medewerkers fungeert. Doordat het Energiekompas gevalideerd is kunnen we zorgen dat medewerkers die dreigen uit te vallen de hulp krijgen die ze nodig hebben (Triage) en via individuele coaching kunnen individuele medewerkers geholpen worden om met meer energie en plezier te werken.

Op team niveau worden rapportages gegenereerd die als uitgangspunt dienen voor een dialoog in het team over energiek samenwerken. Leidinggevenden worden getraind en gecoacht om deze dialoog effectief te voeren en tot verbeteringen te komen. Met korte tussentijdse metingen – die heel snel uitgevoerd en teruggekoppeld worden – worden teams in staat gesteld hun vooruitgang te monitoren en de veranderinspanningen vast te houden (Data Driven Dialogue). Met gerichte teaminterventies helpt Triple i daar waar teams er zelf niet goed uitkomen.

Op organisatie niveau worden de resultaten uit het Energiekompas met geavanceerde statistiek geanalyseerd. Op die manier worden  de “hefbomen” vastgesteld  die gebruikt moeten worden om werknemers productief en gezond te kunnen laten werken. Hierdoor weten beleidsbepalers welke werkaspecten het meest effectief zijn om aan te pakken. Met HR analytics wordt vastgesteld welke organisatorische en bedrijfseconomische impact energiek en gezond werkenvan mensen heeft. Deze impact kan vervolgens met gerichte organisatie interventies worden verzilverd. 

Wij werken graag zoals we zijn: Eerlijk, Betrouwbaar, Creatief en Betrokken.  
Lees meer over onze uitgangspunten

Energiekompas

Inzicht in uw energie-hefbomen en richting geven aan uw medewerkers? 

> Lees meer

Triple i  Human Capital.  IDEAS. INSIGHTS. IMPACT.

Lees meer over onze werkwijze

Contact

Wim Sonneveldlaan 75
3584 ZP Utrecht
Nederland

Telefoon: 06 - 172 401 35

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte