Themas Triple iWij werken altijd tegen de achtergrond van de psychologie van arbeid en gezondheid. Binnen dit vakgebied brengen wij de brede kennis die wij hebben in de praktijk, waarbij we zoveel mogelijk van positieve uitgangspunten uitgaan. Dit doen wij omdat we weten dat dit vaak beter werkt en daarnaast ook tot een duurzamer resultaat leidt.

Bijkomend voordeel is dat er vaak nog een wereld te winnen is. Wist u bijvoorbeeld dat “slechts” 50% van Nederlandse medewerkers aangeeft regelmatig tot vaak positieve feedback van hun leidinggevende krijgt? Meer hierover leest u in onze White paper : Energie op de werkvloer: Nederland anno 2013.

Vanuit onze wetenschappelijke achtergrond werken wij graag met het Job Demands- Resources model. Dit model gaat ervan uit dat medewerkers in organisaties zowel negatieve als positieve energie kunnen ervaren. Deze “gebalanceerde” visie werkt erg goed in de praktijk en is dan ook goed herkenbaar in het drietal thema’s waarmee wij het meeste worden ingeschakeld bij organisaties:

Versterken van bevlogenheid
Verzwakken van werkstress
Vergroten van duurzame inzetbaarheid