Triple i  is opgericht om bij te dragen aan het welzijn en de productiviteit van Nederlandse medewerkers. Dit is zowel voor medewerkers als voor organisaties van groot belang.

Wij werken met de meest actuele wetenschappelijke kennis en met praktische en prikkelende instrumenten. Dit levert betrouwbare informatie op en positief energieke projecten.

 

Wilmar Schaufeli

Wilmar Schaufeli

Partner / Adviseur

Als hoogleraar Arbeids- & Organisatiepsychologie ben ik al tientallen jaren bezig om welzijn en productiviteit van mensen in organisaties te bestuderen. Sinds vijf jaar combineer ik mijn wetenschappelijke werk met het helpen van organisaties om de inzetbaarheid en het welzijn van hun medewerkers te vergroten. Ik vind het belangrijk om mijn wetenschappelijke kennis te vertalen naar praktische inzichten en acties die richting geven en optimale impact hebben. De passie die ik hiervoor voel neem ik mee naar elk project dat we doen.

Elco Schaufeli

Elco Schaufeli

Managing partner

Als econoom ben ik geïnteresseerd in het verbinden van (gedrag van) mensen en organisatiestrategie en –beleid. Daarnaast heb ik tijdens mijn diverse (interim) management opdrachten geleerd wat het belang van leiderschap en positieve werkbeleving is. Deze kennis, ervaring en interesse neem ik mee in elk project dat we doen. Daarnaast steek ik graag de handen uit de mouwen om samen met mensen vorm en inhoud te geven aan gezond en productief werken.