Werkbelevingsonderzoek

Stelt u zich niet tevreden met werktevredenheid? Ga dan voor meer bevlogenheid en minder werkstress met ons werkbelevingsonderzoek (onderdeel van ons Energiekompas).

Het Energiekompas is ontwikkeld op basis van het Job Demands – Resources Model en biedt inzicht in de bevlogenheid en burnout van mensen en organisaties, inclusief de mogelijke oorzaken. Het levert met zo min mogelijk vragen, zo veel mogelijk relevante en betrouwbare inzichten voor mensen en organisaties.

Preventief Medisch Onderzoek

Het moderne perspectief – dat werkstress en burn-out vooral met afwezigheid van energiebronnen te maken hebben – staat hierin centraal.

Het Preventief Medisch Onderzoek (onderdeel van  ons Energiekompas) wordt gebruikt om individuele medewerkers te ondersteunen en het RI&E-proces te voeden met meetbare thema’s.

Maatwerk medewerkersonderzoek

Wij zijn internationaal erkende experts op het gebied van de psychologie van arbeid en gezondheid en doen al meer dan 40 jaar onderzoek.

Volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en gepubliceerd in internationaal toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften. Deze kennis en ervaring zetten we in om dieper inzicht te geven in specifieke thema’s met het doel de mentale energie te vergroten.

Licenties op onze vragenlijsten

Wilt u degelijk aan de slag met bevlogenheid, burn-out of aanverwante thema’s, maar in volledig eigen regie? Dan helpen wij u op weg met een op maat gemaakte licentie.

Voor mensen en organisaties die door ons ontwikkelde vragenlijsten willen gebruiken bieden wij licentiepakketten aan. Hiermee verkrijgt u het recht deze vragenlijsten te gebruiken en verzekert u zichzelf van onze expertise, als u die nodig heeft.

Meet vandaag nog uw bevlogenheid

Doe nu de demo en laat u inspireren wat wij voor uw team en organisatie kunnen betekenen.