De toekomst van medewerkersonderzoek

De toekomst van medewerkersonderzoek

Gratis whitepaper

Gaan we voor verbetering van vorm, inhoud of toepassing?

Ontvang de nieuwste inzichten uit wetenschap en praktijk van prof. dr. Wilmar Schaufeli, autoriteit op bevlogenheid.

De 6 opbrengsten van bevlogen medewerkers

Gratis whitepaper

Binnen 5 minuten in uw email en ontdek de opbrengsten.

Ontvang de nieuwste inzichten uit wetenschap en praktijk van prof. dr. Wilmar Schaufeli, autoriteit op bevlogenheid. Lees vandaag nog hoe u de bevlogenheid van uw medewerkers meet en kunt vergroten.

Medewerkersonderzoek 3.0

Hoe besparing van kosten, de impact van onderzoek vergroot

Iedere professionele organisatie besteedt aandacht aan medewerkersonderzoek. Vaak zelfs meer dan nodig is. Met alle gevolgen van dien: vragenlijstmoeheid, hoge kosten en een extra belasting van staf en management. Maar laten we het kind niet met het badwater weggooien. Want onderzoek kan heel waardevol zijn.

Tien tips voor meer beweging in je organisatie

Tien tips voor meer beweging in je organisatie

Duurzaam meer mentale energie voor medewerkers

Meer mentale energie betekent meer succes voor mensen en organisaties.

Iedereen zal dat onderschrijven. Maar hoe bouw je als organisatie aan meer mentale energie?
Helaas: er is geen ‘quick fix’, en ook geen ‘one-size-fits-all’ oplossing.

Wel zijn er (wetenschappelijk onderbouwde) do’s en dont’s.

Checklist – Succesvol medewerkersonderzoek

Een medewerkersonderzoek uitvoeren is kostbaar. Zowel qua investering als qua aandacht van medewerkers en het management. Zorg dan ook dat uw organisatie optimaal profiteert van het onderzoek. Dat begint bij betrouwbare inzichten waar u van op aan kunt en eindigt bij impactvolle verandering.

Haal het maximale uit uw medewerkersonderzoek
We hebben voor u een checklist ‘Succesvol medewerkersonderzoek’ opgesteld. Deze checklist is bedoeld als handreiking aan organisaties om het maximale uit hun medewerkersonderzoek te halen. Onze oproep aan u is: Doe het goed. Maak de juiste keuzes. En wees vooral kritisch. In eerste instantie op de inhoud, maar ook op de manier waarop waarde gecreëerd wordt in uw organisatie.

Whitepaper – Mentale energie in Nederland

Whitepaper – Mentale energie in Nederland

Een vergelijking tussen 2017 en 2021

Sinds twee jaar leven en werken we in een nieuwe realiteit, waarin vrijheden onder druk staan en ook de manier waarop we gewend zijn te werken in snel tempo is veranderd. Om bij te dragen aan een beter inzicht in de verandering van het mentale welzijn van werknemers heeft Triple i Human Capital een studie uitgevoerd onder een representatieve groep. In 2017 ondernamen wij eenzelfde studie, waardoor dus een interessante vergelijking mogelijk wordt.

Met deze publicatie hopen we een bijdrage te leveren aan het debat over het mentale welzijn van werknemers in Nederland met als doel om dit te verbeteren.

Whitepaper - Effecten van thuiswerken tijdens de COVID-pandemie

Whitepaper – Effecten van thuiswerken tijdens de COVID-pandemie

Wat geeft en wat vreet energie bij werken vanuit huis?

De effecten van de pandemie op ons werkende leven zijn groot.
Dat gaat gepaard met onzekerheden, zoals dreigend baanverlies en onveiligheid op de werkvloer. Maar ook met langdurig vanuit huis werken, een herwaardering van de sociale relaties op het werk en het leren van nieuwe digitale vaardigheden. Iedereen heeft de gevolgen van de pandemie ervaren. Na jarenlang geduw en getrek om meer plaats- en tijdsonafhankelijk te werken (“Het Nieuwe Werken”), werd dit onder druk massaal gemeengoed. En niet zonder gevolg: minder files, een hoge productiviteit en meer flexibiliteit in de werk-privé balans.

Effect bevlogenheid

Er is veel gepubliceerd over de effecten van bevlogenheid op organisatie uitkomsten.

+ 20%

Sales

– 50%

Verzuim

+ 12%

NPS

+ 18%

Productie

– 89%

Verloop

Maak nu een afspraak.

Triple i is opgericht om bij te dragen aan het welzijn en de productiviteit van Nederlandse medewerkers. Laat ons jouw organisatie helpen.