Waarom kiezen organisaties voor ons?

Maak de juiste keuze!

Door onze actieve verbinding met de wetenschap zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke kennis op het gebied van de positieve psychologie. Wij zien het als onze taak om de praktijk te laten profiteren van onze kennis en daarom delen wij deze dan ook graag.

D

De hoogste kwaliteit.
Onder handbereik.

Als internationaal erkende expert is Prof. dr. Wilmar Schaufeli verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze tools. Via zijn uitgebreide netwerk is de meest actuele wetenschappelijke kennis steeds voor u bereikbaar.

G

Gemeenschappelijke taal. Voor professioneel samenwerken op hoog niveau.

De door ons gehanteerde aanpak biedt een heldere structuur om met elkaar te communiceren. Dit vergroot de professionaliteit en de samenwerking in organisatie. Daardoor krijgt men samen meer gedaan.

B

Betrokken service en flexibiliteit. Om werk uit handen te nemen.

Onze organisatie is ingericht om wendbaar te zijn en precies dat te leveren wat er van ons gevraagd wordt. Zonder beperkingen.

F

Focus op impact. Niet alleen op het onderzoeksproces.

Ons doel is om de mentale energie van mensen en organisaties daadwerkelijk te vergroten. Niet door een onsamenhangende brij aan data die in de la belanden. Wel door heldere, overzichtelijke rapportages, die concrete en werkbare aanbevelingen bevatten.

 

Hoe zorgen wij voor impact?

Bij medewerkersonderzoek wordt vaak veel energie gestoken in het voortraject, maar de échte uitdaging ligt in het natraject. Hoe leiden inzichten tot impact? Hoe zorg je ervoor dat er een positieve spiraal ontstaat die medewerkers motiveert om zelf aan de slag te gaan?

Meet vandaag nog uw bevlogenheid

Doe nu de demo en laat u inspireren wat wij voor uw team en organisatie kunnen betekenen.

Zet vandaag de eerste stap

Gratis whitepaper

De nieuwste inzichten uit wetenschap en praktijk. Lees vandaag nog hoe u de bevlogenheid van uw medewerkers meet en kunt vergroten. Het resultaat? Meer omzet, minder uitval, hogere productiviteit.