Triple i investeert in het vergroten van Duurzame Inzetbaarheid van Nederlandse organisaties

Samen met NiDi Bedrijdsopleidingen ontwikkelden wij een opleidingsprogramma

De uitdaging van de aankomende jaren is om de beweging naar meer eigen regie en zelfsturend vermogen van medewerkers, teams en organisaties te ondersteunen. Daar zijn goed opgeleide HR en Arbo-professionals voor nodig.

Triple i Human Capital zet de volgende stap naar meer impact op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in organisaties. Door HR/Arbo professionals op te leiden het verschil te maken. Zij leren strategisch gebruik te maken van het EnergieKompas om de dialoog over het verbeteren van mentale energie te ondersteunen.

Samen met NiDi Bedrijdsopleidingen ontwikkelden wij een opleidingsprogramma voor innovatieve en strategisch ingestelde HR/Arbo professionals. In deze opleiding leer je dit verbeterproces op strategisch niveau te sturen en regisseren, gebruik makend van het EnergieKompas. Je leert het Job Demands-Resources Model hanteren en inhoud te geven aan modern duurzame inzetbaarheidsbeleid.

Meer informatie >

Gratis whitepaper

De nieuwste inzichten uit wetenschap en praktijk. Lees vandaag nog hoe u de bevlogenheid van uw medewerkers  kunt vergroten. Het resultaat? Meer omzet, minder uitval, hogere productiviteit.