Whitepaper – Effecten van thuiswerken tijdens de COVID-pandemie

Wat geeft en wat vreet energie bij werken vanuit huis?

De effecten van de pandemie op ons werkende leven zijn groot.
Dat gaat gepaard met onzekerheden, zoals dreigend baanverlies en onveiligheid op de werkvloer. Maar ook met langdurig vanuit huis werken, een herwaardering van de sociale relaties op het werk en het leren van nieuwe digitale vaardigheden. Iedereen heeft de gevolgen van de pandemie ervaren. Na jarenlang geduw en getrek om meer plaats- en tijdsonafhankelijk te werken (“Het Nieuwe Werken”), werd dit onder druk massaal gemeengoed. En niet zonder gevolg: minder files, een hoge productiviteit en meer flexibiliteit in de werk-privé balans.

Nu we de grootste schokken achter de rug hebben kunnen we reflecteren op hoe het thuiswerken ook de mentale energie van werkenden heeft beïnvloed. Om ons licht daarop te laten schijnen hebben we de gegevens van een breed onderzoek onder werkende Nederlanders uit 2021 gebruikt. Daarmee willen we bijdragen aan het debat en hopen we te leren uit de pandemie!.

Vul uw gegevens in en ontvang gratis de WHITEPAPER – Effecten van thuiswerken tijdens de COVID-pandemie

Whitepaper - Effecten van thuiswerken tijdens de COVID-pandemie

Effect bevlogenheid

Er is veel gepubliceerd over de effecten van bevlogenheid op organisatie uitkomsten.

+ 20%

Sales

– 50%

Verzuim

+ 12%

NPS

+ 18%

Productie

– 89%

Verloop

Maak nu een afspraak.

Triple i is opgericht om bij te dragen aan het welzijn en de productiviteit van Nederlandse medewerkers. Laat ons jouw organisatie helpen.