Gerrie van Keulen – Eigenaar

Met welk doel zijn jullie gaan samenwerken met Triple i?

Een aantal jaren geleden wilden wij starten met het aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek. Dat vroegen onze klanten. We hadden al veel ervaring met het fysieke gedeelte van het onderzoek, maar misten de expertise op het psychische deel.

Hoe kwamen jullie bij Triple i terecht? En waarom kozen jullie voor hen?

We kwamen al snel bij Wilmar Schaufeli uit als inhoudsexpert en hebben hem toen benaderd. Omdat wij inhoudelijke kwaliteit enorm belangrijk vinden wilden we graag bij de bron samenwerken en niet zomaar een vragenlijst gaan gebruiken. Meerdere bedrijfsartsen waar wij mee samenwerkten evalueerden de vragenlijsten van Triple i ook beter dan wat ze gewend waren, dus dat sterkte ons in ons vertrouwen.

De positief psychologische basis sprak ons zeer aan. Niet alleen een focus op stress en burn-out, maar juist ook op bevlogenheid. Gebalanceerde aandacht voor wat het werk belastend maakt en wat het werk juist ook leuk.

Hoe hebben jullie de samenwerking ervaren? En wat maakt Triple i bijzonder in jouw ogen?

We hebben samen meerdere PMO-projecten gedaan. Deze samenwerking ervaren wij als heel persoonlijk en open, maar ook duidelijk en professioneel. Elco Schaufeli staat altijd klaar om met ons te sparren over ons bedrijf, onze uitdagingen en hoe we daarin samen kunnen optrekken. Dit inspireert ons en helpt ons onze koers nog scherper te krijgen.

Welke merkbare resultaten hebben jullie geboekt met de samenwerking?

Al met al heeft de samenwerking met Triple i geleid tot succesvolle projecten waar klanten blij van worden. We gebruiken de vragenlijsten van Triple i als vast onderdeel van het PMO dat wij aanbieden en gebruiken deze om inzicht te geven aan medewerkers en hen in terugkoppelgesprekken op het juiste pad te helpen, ter voorkoming van stress en ter bevordering van vitaliteit en bevlogenheid. Bij een aantal klanten wordt de vragenlijst als jaarlijkse APK voor mentale gezondheid ingezet.

Denken jullie dat jullie in de toekomst met Triple i verder gaan samenwerken? En waarom?

Ja zeker, alleen nog maar meer. We willen in de toekomst meer gaan ondernemen op het vlak van vitaliteit, gezondheidsondersteuning en persoonlijke begeleiding en daar is Triple i een prachtige partner bij. Met hun expertise vormen zij een belangrijke schakel in het bieden van hoge kwaliteit diensten aan onze klanten op dit vlak.

Effect bevlogenheid

Er is veel gepubliceerd over de effecten van bevlogenheid op organisatie uitkomsten.

Wat levert bevlogenheid uw organisatie op? Maak samen met ons – geheel vrijblijvend – uw business case.

+ 20%

Sales

– 50%

Verzuim

+ 12%

NPS

+ 18%

Productie

– 89%

Verloop